AjankohtaistaSeura
Yhteystiedot
Tamminmäki
Uusikaupunkiralli
TAMMIMÄKI
Tammimäki on Turun Moottoriseuran omistama jäsenistölleen suunnattu kesänviettopaikka Turun Ruissalossa. 6. kesäkuuta 1963 seuran johtokunta kokouksessaan päätti yleisen kokouksen koollekutsumisesta, jolle tehtiin ehdotus kesäkodin ostamisesta, jossa myös tehtiin päätös kesäpaikan ostamisesta. 2013 kesäkuussa on Tammimäki ollut TMS:n omistuksessa jo 50 vuotta, eli puoli vuosisataa on seuran jäsenet talkoilla pitänyt paikan kunnossa. Seuran jäsenillä on siis mahdollisuus käydä Ruissalossa rentoutumassa luonnon keskellä saunomalla, grillaamalla ja ulkoillen.

JUHLAPAIKKA RUISSALOSSA:

Tammimäestä voi vuokrata saunan, juhlasalin, pihan tai kaikki kerrallaan. Eli on tiedossa polttarit, syntymäpäivä tai muut juhlat, tilat ovat muokattavissa tarpeen mukaan. Isännöitsijältä saa lisätietoja tiloista ja alueesta.

RUISROCK MAJOITUS:

Tammimäestä on mahdollisuus vuokrata Ruisrockin ajaksi huone, telttapaikka tai asuntovaunu paikka. Paikkoja on rajoitetusti, joten niitä kannattaa tiedustella ajoissa! Majoitusta voi tiedustella Tammimäen isännöitsijältä.

Tammimäki sijaitsee aivan Kansanpuiston lähellä, kävelymatka on n.1 km.

Tammimäen isännöitsijä Harri Hietanen Puh: 0400 568 005,